+381 65-2342-826 web@mikommarket.com
Garantujemo kvalitet, ako ne ispunimo očekivanja vraćamo novac ! UVERI SE ODMAH

Korpica

O nama

Follow your passion, and sucess will follow you

KOMPANIJA

Nakon 5 radnji na zemlji odlucili smo da se nadjemo i na web-u! Sa ciljem da postanemo vodeća kompanija u svetu kuhinjei kuvanja U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor posudja, kuhinjskog pribora, tanjira, činija. escajga, malih kućnih aparata, ali i mnogih drugih stvari za kuhinju.

MIKOM je jedan od vodećih uvoznika kuhinjskog pribora i mnogih arikla za kuhinu. Za vas uvozimo i proveravamo kvalitet preko 300 artikla sa naseg sajta.. Cilj našeg poslovanja ogleda se u zadovoljavanju potreba korisnika, uz trajnu brigu o razvoju društvene zajednice i očuvanju životne sredine.

Poslujemo na 5 lokacija u Beogradu a cilj nam je da uz vašu pomoć uskoro budemo dostupni i blizu svake kuhinjeu Srbiji a i sire.

VIZIJA

Vizija MIKOM SHOP-a   jeste očuvanje i unapređenje pozicije na tržištu. Težimo ka -unapređenju u osnovnoj delatnosti koja podrazumeva kuhinjski pribor i sve sto je potrebno za kvalitetan i ukusan obrok.

MISIJA

Želimo poboljšati Vaše kulinarske sposobnosti i pomoći Vam da sa lakoćom okupite porodicu oko stola. Porodica je stub svakog društva a najlakse je je okupiti oko stola uz lep i kvalitetan obrok, a mi želimo da pomognemo u tome.

NAŠ MOTO

Kvalitet proizvoda, usluga, pristupačna cena i pre svega briga o kupcu. 
Jednostavna formula: Vaše zadovoljstvo = naš uspeh!

CILJ

Naš osnovni  cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama. 

“Pravi uspeh nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenog timskog rada i velikog truda.” 

PODACI O TRGOVCU

Poslovno ime: MIKOM DOO

Adresa, Kosmajskih partizana 51, 11427 Vranić Beograd

Matični broj: 07784961

Poreski broj: 101415604